Online-ostprovning 

Med start hösten 2020 så gör vi även ostprovningar online. Vi ordnar gärna en smarrig upplevelse för stora eller små grupper. Vi levererar en låda till alla som vill vara med och sedan håller vi en provning som tar ca en timma.

Här är lite feedback vi fått.

Vår digitala ostprovning med Fromageriet var oerhört uppskattat av vår personal. Fantastiskt goda ostar som smidigt skickades hem till var och en. Presentationen och den gemensamma provsmakningen var charmig och personlig och mycket proffsig. Det är imponerande att få alla att hålla fokus under en timmas provsmakning efter en dag i digitala möten.  Vi rekommenderar denna aktivitet varmt och är mycket nöjda med hela hanteringen och kontakten med Fromageriet, från början till slut. 

Jette Gustafsson 

Ordförande i personalföreningen IBM Club Sweden 

—————————–

Vi var jättenöjda. Han var grym ! Kul inledande story och mycket bra och skoj genomgång  av ostar 🙂

Moa Bergqvist, Executive assistant

PwC Sverige

—————————————————-

Vi vill VARMT rekommendera Ost-Ola och hans vänners digitala ostprovningar. Vi har haft flera stycken under våren och det är bara början. Att få hemlevererad en lyxlåda med ost och sedan tillsammans med kollegor och kunder avnjuta den under en avslappnad, proffsig och rolig guidning har varit en succé. Ostarna har varit gudomliga och det märks att Fromageriet brinner för det dom gör.

Nu ser vi framemot fler provningar, under sensommaren ute i det gröna och under den ruggiga hösten håller vi oss inne i hemmasoffan tror jag.

Vänliga hälsningar
Linda Bouvin, Rådgivare Söderberg & Partners | Wealth Management

—————————————————————

The cheese tasting activity was a great idea to organise for my colleagues. We tried cheeses from several different countries, we were able to taste a difference between different cheese types. Ola is a wonderful tutor, he entertained us explaining origin, type and taste of each cheese.  The whole activity took place online, and the boxes with cheeses to taste were sent out several days in advance. After cheese tasting I am definitely going to appreciate good cheeses much more!

Jakub Rupniewski

Project Engineer, ABB Sweden

 

Resultatbolaget, för er som vill ordna en spännande personaldag online eller i samlade grupper.

Hösten 2020 gjorde vi en kanonkul online-ostprovning på uppdrag av Resultatbolaget. Vi hade jättekul tillsammans med 80 st kunder som alla fått en bricka med 5 ostar hemskickade samt dryck därtill. Resultatbolaget levererar fantastisk kunskap kring hur man på bästa sätt skapar minnesvärda, effektiva och utvecklande möten. Vi kan varmt rekommendera er att kontakta dom för förslag på hur ni kan sammarbeta. Passar det att vi är med så är vi gärna det. Ni når dom på www.resultatbolaget.se